Uit de Bode van 28-06-2023

Trappistentrappers tijdrit afgelast

Het doek is gevallen, de opzetstuurtjes, aeropakjes en flitsend snelle helmen kunnen terug de kast in, we gaan ze dit jaar niet nodig hebben.

Vijf dagen voor het verstrijken van de uiterste inschrijfdatum was het voor de tijdritcommissie blijkbaar al duidelijk dat een tijdrit er dit jaar niet inzat. Gebrek aan interesse, zowel van deelnemers als vrijwilligers. De kans dat er in de toekomst nog eenzelfde tijdritevenement zal worden gehouden lijkt hiermee gereduceerd tot nul, wellicht is er iets mogelijk in een andere vorm.
Met de teloorgang van de tijdrit heeft meteen ook de titel ‘Clubkampioen’ een groot gedeelte van zijn glans verloren, deze was immers mede gestoeld op de uitslag van dit mooie evenement.

Clubritten
Velen kozen afgelopen zondag voor ‘de Speer’, sommigen sloten aan bij gebrek aan een goed alternatief. Waar de deelnemers aan de Speer op deze tropische zondag wijselijk om 8 uur verzamelden op Stuivezand was de vertrektijd voor de C/D/E combigroep vastgesteld op 9 uur waardoor de animo beperkt bleef tot 11 deelnemers die dan rondje van Boxel reden. Over de A/B groep van 2 man zullen we het maar niet hebben.
Onze Trappertjes daarentegen hadden een heerlijke fietsochtend; alle bochten tellen van de Wildertse Duintjes. Ze raakten de tel kwijt, binnenkort nog maar eens een poging wagen.

Programma
Met het wegvallen van de tijdrit aanstaande zondag 2 juli wordt voor alle groepen nog een rituitzetter gezocht. Via ‘Programma’ op onze website blijf je op de hoogte.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG