Uit de Bode van 28-09-2022

De Koninginnenrit vóór Coronatijd. Foto: Eddy Heijnen

Trappistentrappers sluiten het wegseizoen af

Zondag aanstaande wordt onze Koninginnenrit gereden, de allerlaatste rit van het zomerseizoen. Een rit ook ter meerdere eer en glorie van onze volgbuschauffeurs.

Dat de Koninginnenrit helemaal niets met het koningshuis te maken heeft mag duidelijk zijn. Deze rit wordt gezien als een belangrijke en bijzonder prestigieuze rit in een meerdaagse koers. Vandaar dat wij, Trappistentrappers, deze speciale rit opdragen aan onze volgbuschauffeurs. De mannen die ons het gehele seizoen weer zo fantastisch begeleid hebben en onze dank dik verdiend hebben.

Programma
Zondag vertrekken we om 9.00 uur, met vier groepen, bij café van T voor een gezamenlijke rit van 65 km in een bedaard tempo. Na afloop is er koffie met gebak en een welverdiende attentie voor de chauffeurs die dan in het zonnetje gezet worden. Natuurlijk verwachten we alle leden, met de nadruk op alle, want als de chauffeurs de hele zomer hun vrije zondagochtend opofferen voor ons welzijn kunnen wij toch zeker één ochtend voor hen vrijmaken. 

Zondagse ritten
Hier kunnen we kort over zijn: op de ritten was niets aan te merken maar de opkomst bij de vier groepen was met een veertigtal renners aan de matige kant. Voor veel leden is de zomer blijkbaar lang genoeg geweest, zij gaven nu de voorkeur aan de veldtoertochten. Zowel de toertocht in Bavel als in St Jozef werd goed bezocht.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG