Uit de Bode van 28-10-2020

Pech in de Zeeuwse polders  Foto: Ferdinand Lakens

Trappistentrappers modderen wat aan

Er valt niet zoveel te melden deze week, er is weinig gefietst en andere activiteiten zijn er binnen onze vereniging al helemaal niet, wel begrijpelijk maar niet zo leuk.


Wij, wielrenners onder mekaar, hebben het er maar moeilijk mee, het is het allemaal nèt niet op dit moment. Van der Poel waait van de weg en houdt er een hersenschudding aan over, Dumoulin zou onze B groep nog met pijn en moeite kunnen bijhouden, Kelderman presteert wel goed maar geeft op het laatste moment de roze trui toch nog uit handen en wij mogen niet meer in de groep fietsen, het glas is half leeg. Ook onze Trappertjes zijn tijdelijk op non-actief gezet, in principe mochten zij nog wel blijven fietsen in hun eigen groepje maar met het dichterbij sluipende besmettingsgevaar was het  beter een pauze in te lassen, tot nader bericht dus. Is er dan niets positief? Natuurlijk wel maar dat zijn voornamelijk de testuitslagen.

Aanmodderen
Zoals gezegd geen groepsritten meer zoals we die kennen maar in hele kleine groepjes fietsen mag nog wel. Zo reed een groepje van vier richting Rilland, het mooie Zeeuwse landschap waar de boeren traditiegetrouw hun best doen zoveel mogelijk klei op de weg achter te laten zodat ook anderen daar plezier van mogen hebben. Dat maakte het letterlijk en figuurlijk aanmodderen, kleding en fiets onder de klei, lek rijden, stukken aan je voorwiel en geen volgbus als je er een nodig hebt. Ze zijn intussen toch thuis gekomen.
Verder werden er ook wel wat solo- en duoritten afgewerkt, zowel in de plaatselijke bossen als op de wegen waren onze mensen actief. Niet allemaal kwamen zij ongeschonden weer thuis maar de fysieke schade bleef beperkt tot een sleutelbeen breuk.

Website
Misschien wel leuk om te vermelden dat onze website in een nieuw en wat moderner jasje is gestoken. Niet alleen een nieuwe look maar ook beter beveiligd en beter toegankelijk met je mobieltje. Neem vooral eens een kijkje op www.trappistentrappers.nl waar wij u graag op de hoogte houden van alle ontwikkelingen met betrekking tot onze altijd actieve vereniging (al stagneert het nu een klein beetje). Heeft u op- of aanmerkingen stuur dan gerust een email naar website@trappistentrappers.nl, we doen er waarschijnlijk niks mee maar het is wel leuk om eens iets te horen. Nee hoor, we nemen alle opmerkingen zeer serieus.

Zonneschijn
Een dezer dagen gaat vast de zon weer voor ons schijnen en kunnen we opnieuw gezellig samenkomen bij café van T om samen te gaan fietsen, is het glas weer half vol. Als je dorst genoeg hebt maakt het trouwens niet zoveel uit of het glas half vol of half leeg is. Tot die betere tijden zich aandienen blijven we maar soloritten rijden, houden we in ieder geval onze conditie nog op peil.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG