Uit de Bode van 26-01-2022

Trappertjes klaar voor hun training 

Foto: Nicole van Hasselt

Trappistentrappers mogen weer in groepen fietsen

De versoepelingen van vorige week maakten het mogelijk om weer gezamenlijk op pad te gaan en zo geschiedde het ook.  

Zondagochtend vertrok een groep van 15 man voor de Winterronde. Een grijze ochtend waarop de zon weigerde te schijnen maar gelukkig was er ook geen zuchtje wind te bekennen en dat maakte het best lekker om te fietsen. Al na enkele kilometers werd een clublid ingehaald en een stukje verder nog eens twee van onze dames. Een duo tegemoetkomende Trappistentrappers besloot ook mee te rijden en zo reed de groep van 20 een hele aardige rit. Goed dat er een volgbus bij was want met een gebroken derailleur is het slecht fietsen. Een warme nazit bij café van T zat er nog niet in maar daar komt verandering in.

Als vanouds
Voor je het weet fietsen we weer net als toen, gaan alle groepen weer zorgeloos op pad voor een mooie zondagse rit en drinken we er bij van T nog eentje op de goede afloop. Van de laatste beperkingen, licht overgewicht en teruggelopen conditie, komen we ook nog wel vanaf.

Trappertjes
Onze jeugdige fietsertjes hebben zich eens lekker uitgeleefd op het crossterrein bij het Wuustwezelse Sterrenbos. Op de mountainbike heen en terug waarmee ze toch mooi 30 km in de beentjes hadden en dat is best knap.

Gravelrit
Team de Krom uit Etten-Leur gaat 6 dagen fietsen in Italië ten behoeven van KIKA (samen in de strijd tegen kinderkanker) en kunnen alle sponsoring goed gebruiken. Zondag reden zij een sponsor gravel-trainingsrit waaraan iedereen kon meedoen. Leuk om te zien dat zoveel Trappistentrappers zich dan inzetten voor dit goede doel en het was nog een mooie rit ook.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG