Uit de Bode van 25-08-2021

Welverdiende pauze tijdens een lange rit. 

Foto: Ferdinand Lakens.

Trappistentrappers in vakantiemodus

We hebben een weekend achter de rug waarin heel veel gefietst is terwijl de opkomst op zondag toch wat magertjes was, we houden niet zo van regen.

Op vrijdag (het weekend begint vroeg tegenwoordig) werden door onze clubleden al hele mooie lange ritten gereden waaronder het rondje Neeltje-Jans van zo’n kleine 220 km. Het weer was er ook wel uitermate geschikt voor. Met de vooruitzichten van regen op zondag grepen ook zaterdag velen hun kans om een rit te rijden onder opnieuw bijna perfecte fietsomstandigheden. De Kaplaarzen rit werd gereden en natuurlijk de Oesterdam want die lijkt een onweerstaanbare aantrekkingskracht op wielrenners te hebben.

Zondagsritten.
Pas toen de mannen van zowel A als B groep om half negen wegreden bij café van T sloeg de miezer om in regen. Hoewel veruit het meeste ernaast viel hadden ze al snel een nat pak dat overigens na een uurtje weer opgedroogd was. De B groep telde 11 man, de A groep 16 maar die maakten een valse start. Al voor vertrek een lekke band met enig oponthoud tot gevolg.

Voor de C en D groep was het lastiger, als je in de regen van huis moet vertrekken daalt de zin om te gaan fietsen bij de meesten tot rond het nulpunt. Zij vertrokken in één groep van 13 man, de regen viel uiteindelijk mee. 

Programma
Danny Antonissen, Luc Domen, Kees Vriends en Ad Peeters staan voor zondag 29 augustus genoteerd om een rit uit te zetten.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG