Uit de Bode van 24-05-2023

Trappistentrappers beleven drukke tijden

Op weg naar Arendonk Foto: Willy Kustermans

Met twee clubritten in afgelopen week, Hemelvaart en zondag, krijgen we aanstaand Pinksterweekend opnieuw de gelegenheid om extra kilometers te maken met de beruchte Kaplaarzenrit op zondag en een herstelrondje op maandag.

De bezetting op Hemelvaart was wel wat beneden gemiddeld en dat, samen met een stevige wind, maakte de ritten best wel zwaar. Ondanks dat werd er toch niet slecht gefietst. Zondag verliep beduidend beter met ruim 85 renners aan de start voor hele aardige ritten. Zoals de A en D groep die beiden rondje Arendonk reden. Enig verschil was er wel: de A groep, zonder volgbus deze keer, kon de deels afgesloten brug bij Arendonk wel over terwijl de D groep rechtsomkeer moest maken omdat de bus niet mee kon. En aan het gemiddelde te zien had de A groep ook véél meer wind mee. De B groep reed een heerlijke Oesterdamrit en de C groep reed het klassieke Rondje van Boxel met een extra lus. De E groep reed een ronde van Baarle tot Breda.

Pinksteren
Voor het komende Pinksterweekend staat zondag de Kaplaarzenrit van ca 145 km op het programma voor alle groepen behalve de E, die rijden een reguliere rit en vertrekken gewoon om 9.00 uur. De andere groepen vertrekken om 7.30 uur. In het verleden verscheen er na afloop van de Kaplaarzenrit nogal eens een sexy schaars geklede dame die voor het nodige vermaak zorgde, maar tijden veranderen en wij dus ook. Het zou ons niets verbazen als er zondag een jongeman in badpak op hoge hakken tevoorschijn komt.
Maandag Tweede Pinksterdag een gewone clubrit waarbij de A en B groep vertrekken om 8.30 uur en de andere groepen om 9.00 uur. Meer info lees je op trappistentrappers.nl

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG