Uit de Bode van 23-02-2022

Trappistentrappers fietsen binnen

Drie stormen op rij maakten het bijna onmogelijk om buiten kilometers te maken, hooguit een enkel kort ritje tussen de windvlagen door.

Zowat een week lang waren we aangewezen op ‘thuiswerken’, binnenshuis trainen op de fietstrainer of gewoon een weekje rust inlassen. Fietsen in de bossen of op de weg werd niet alleen ontraden maar was ook gewoonweg levensgevaarlijk. Weinig over de ritten te melden dus.

Jaarvergadering
Ook op de jaarvergadering van afgelopen maandag kwam weinig spectaculairs aan bod. Hoe kan het ook anders, met alle Corona beperkingen kwam het verenigingsleven behoorlijk in de knel. Geen feestjes en slechts enkele zeer beperkte activiteiten, maar juist dat kwam het financiële plaatje dan weer ten goede. Er is besloten maar liefst twéé vertrouwenspersonen aan te stellen in onze vereniging. Begrijpelijk met bijna wekelijkse meldingen van grensoverschrijdende gebeurtenissen (we fietsen nu eenmaal graag in België). Voor de nabije toekomst word de mogelijkheid van een ‘Biketuin’ onderzocht; een parcours, gericht op onze Trappertjes, dat kan worden aangelegd in de voormalige assortimentstuin. Voor de liefhebbers kan een verslag van deze jaarvergadering worden opgevraagd bij het secretariaat. 

Programma
Zondag 27 februari staat de laatste Winterronde op het programma. Ook al is het Carnaval, we vertrekken gewoon om 9.00 uur bij café van T in Wernhout.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG