Uit de Bode van 22-06-2022

Deelnemers aan de Langste Dag Challenge   

Trappistentrappers rijden Langste Dag Challenge

Afgelopen week kende de nodige ups en downs, van hele mooie fietsdagen tot een tegenvallende zondag.

Ruim 500 km fietsen in één weekend, onder de meest uiteenlopende omstandigheden, dat is precies wat een zestal leden deed bij de Langste Dag Challenge. Op vrijdag konden zij al 105 km noteren met hun rit naar startpunt Utrecht en terwijl velen verkoeling zochten op de bloedhete zaterdag reden zij de LDC van maar liefst 318 km om dan op zondag door de regen weer naar huis te fietsen. Machtig mooi én knap als je dat kunt!

Prestaties
De Vätternrundan, wie kent hem niet. Een 315 km lange fietstocht met ruim 1900 hoogtemeters rond het Vättern meer in Zweden, het is een eindje rijden maar dan heb je ook wat. Een van onze clubleden wist zaterdag deze monsterrit tot een goed eind te brengen, een absolute topprestatie! En over topprestaties gesproken: clublid Lars de Jong wist het zaterdag in Mol tot Belgisch kampioen bij de G renners te brengen. Lars superblij met zijn kampioenstrui en wij supertrots op hem!

Clubritten
Over de zondagse ritten valt niet veel te melden, regen bij vertrektijd staat garant voor een zeer matige opkomst en dat was met vaderdag al niet beter. De combinatie van A en B telde 7 man voor een rondje Dinteloord van 110 km. De C groep reed met 11 man een mooie rit naar Oud-Vossemeer van 95 km en de D groep liet het helemaal afweten.

Programma
Zaterdag 2 juli rijden we de Limburgrit, liefhebbers kunnen zich nog aanmelden. De rituitzetters voor zondag 26 juni zijn: een vrijwilliger voor de A, Hans Huijbregts, Jack Hendriks en Harry Willemsen.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG