Uit de Bode van 22-03-2023

Prima opkomst bij Trappistentrappers

Ons dringend verzoek om mooi fietsweer werd zondag al ingewilligd en het resultaat mocht er zijn. Ruim 130 clubleden, tussen de zeven en vijfenzeventig jaar, verschenen aan de start.

Niet iedereen ging tegelijk van start, om half negen vertrok 45 man van de A en B groep en de rest om negen uur. Onder hen ook de Trappertjes die een leuke rit van ruim 30 km door de Buisse Heide en de Pannenhoef reden.
De A groep begint intussen alweer goed op gang te komen, zij reden ruim 102 km over voornamelijk Belgisch grondgebied. De B groep reed net een paar kilometer meer, maar die groep was dan ook twee keer zo groot. Zij hadden Lage Zwaluwe als keerpunt. De C groep bezocht de Antwerpse haven, de D groep koos voor Zevenbergen en de E groep reed over de Brabantse Wal. Het mooie is dat eigenlijk iedereen met een blij ( en licht vermoeid) gezicht weer terug kwam, wat goed weer al niet kan doen.

Aandacht
Enkele puntjes die wat aandacht vragen: het invullen van de aanwezigheidslijst bij de zondagse ritten, belangrijk voor oa de statistieken. Ten tweede: ook al rijden we in twee groepen gesplitst, we zijn géén colonne. Het is heel leuk als medeweggebruikers ons voorrang geven maar we mogen het niet zelf nemen.

Zomertijd
Zondag 26 maart is de zomertijd in gegaan. A en B groep vertrekken weer om 8.30 uur en de C, D en E groep om 9.00 uur, natuurlijk bij café van T in Wernhout.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG