Uit de Bode van 21-09-2022

Bestemming bereikt, de kathedraal van Santiago

Foto: Jack Hendrickx

Trappistentrappers trainen binnen

Na een prachtige zomer met uitstekend fietsweer werd het regenachtige weer van afgelopen zondag niet erg gewaardeerd door onze clubleden. Velen hielden het dan ook bij een training binnenshuis.

Een zestal had toch de moed gevonden om op de racefiets te stappen, dit ABC team reed het winterrondje. Een wat grotere groep wist zich nog te vermaken bij de MTB graveltocht van onze Rijsbergse collega’s maar vooral de Tacx trainer was populair op de druilerige ochtend. Er was één clublid die er allemaal niet wakker van lag, die bracht zondag zijn missie tot een goed eind; de zware pelgrimsroute naar Santiago de Compostella.  

Stilte
In een tijd die zich kenmerkt door een overvloed aan communicatie mogelijkheden zou je nu toch een tsunami aan berichten verwachten als Trappistentrapper zijnde. Het einde van het seizoen met daarmee de Winterronde die eraan komt, maar ook de Koninginnenrit, onze veldtoertocht en de Biketuin die blijkbaar vorderingen maakt. Genoeg nieuws te melden zou je denken maar het laat weer lang op zich wachten, terwijl we best wat goed nieuws kunnen gebruiken. Het Teerfeest staat wel vast, 8 oktober is de grote dag, zie je email.

Programma
Aanstaande zondag 25 september wordt onze laatste reguliere rit gereden. A en B groep vertrekken om 8.30 uur, de C en D groep om 9.00 uur.
Zondag 2 oktober staat onze Koninginnenrit op het programma.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG