Uit de Bode van 21-06-2023

Trappistentrappers in voorbereiding van tijdrit

De afstand was niet de enige uitdaging bij de LDC         Foto: Pascal Martens

De eerste zondag in juli staat onze jaarlijkse tijdrit weer op het programma. Een onderlinge wedstrijd waarbij het meedoen veel belangrijker is dan het winnen.

Eerlijk is eerlijk, de deelname viel vorig jaar wat tegen, dat moeten we dit jaar beter doen! Van een club met ruim 325 leden mag je wel wat verwachten. Doe gewoon allemáál lekker mee, het gaat niet om die eerste plaats, het gaat om het meedoen, het is nog gratis ook.

Al geruime tijd is een team aan het werk om het geheel te organiseren en op de dag zelf is een nog veel groter team vrijwilligers op de been om alles in goede banen te leiden, laat ze dat niet voor een handvol deelnemers doen. Inschrijven kan tot 26 juni via de link op onze website of via de mail die je gekregen hebt. We rekenen op jullie allemaal!

Clubritten
Een A/B combigroep reed zondag een rondje Willemstad van 105 km met 14 man. De C groep was met 25 man bij hun 90 km lange rit naar Rilland en de D groep telde 10 man voor een rit naar Arendonk van 100 km. De E groep reed met 7 man naar Huijbergen. Geen clubrit maar wel het vermelden waard was de Langste Dag Challenge (LDC) van afgelopen zaterdag. Dertien Trappistentrappers wisten deze 300 km lange rit te volbrengen in een onwaarschijnlijk tempo van bijna 35 per uur. Een zeer uitdagende rit vanuit Haarlem naar Enkhuizen en over Almere weer terug. De foto’s zie je op trappistentrappers.nl net als het programma voor komende zondag.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG