Uit de Bode van 19-10-2022

Helaas was er weer geen plaats voor ons in de Bode.

Mountainbikers in Wernhout     

Zondag Trappistentrappers veldtoertocht

Aanstaande zondag zal het ongetwijfeld weer een gezellige drukte geven in het centrum van ons dorp als honderden mountainbikers daar vertrekken voor de veldtoertocht.

Net als in voorgaande jaren, een komen en gaan van enthousiaste en fanatieke mountainbikers die de 50 km lange ronde door onze mooie omgeving tot een goed einde willen brengen. Maar ook de iets minder fanatieke fietsers kunnen er tegenaan, voor hen wordt een mooie 30 km lange tocht uitgepijld. Vooraf inschrijven kan nog via de website: www.trappistentrappers.nl en op zondagochtend kan ter plaatsen worden ingeschreven bij Café van T tussen 8.00 en 10.00 uur.

Zondagse ritten
Bijna dertig man stond afgelopen zondag klaar voor vertrek. Een groep van acht besloot er een rondje Berendrecht van te maken terwijl de rest met de volgbus in het kielzog de bekende medium Winterronde reed van 85 km. De meesten van onze veldrijders beleefden een plezante ochtend bij de altijd mooie veldtoertocht van Meerle maar ook in Wouwse Plantage was het ronduit goed fietsen.

Programma
Het mag duidelijk zijn dat we zondag 23 oktober iedereen bij onze veldtoertocht verwachten, om hem zelf te fietsen of beter nog, die onmisbare helpende hand te bieden.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG