Uit de Bode van 17-03-2021

Mooie vermelding in tijdschrift
Wieler Revue

Podiumplaats voor Trappistentrappers

De mannen die veertig jaar geleden een wielerclubje oprichtten konden vast niet vermoeden dat de naam die zij er aan gaven nog eens landelijk bekend zou worden.

In Wieler Revue, het langstlopende wielertijdschrift van Nederland, kwam onze naam Trappistentrappers op de tweede plaats op de lijst met de mooiste wielerclub namen van Nederland. Je koopt er niks voor maar het is wel heel leuk en we zijn ook best een beetje trots op deze podiumplaats.

Jaarvergadering
Voor de eerste keer in ons veertigjarig bestaan gaan we een volledig online jaarvergadering houden en wel op maandag 22 maart. Vooruitgang hou je nu eenmaal niet tegen (en het moet ook wel vanwege de coronamaatregelen). De uitnodigingen zijn intussen naar al onze leden verstuurd en na aanmelding ontvangen zij uiterlijk daags tevoren een aanmeldingslink. Opgeven voor deze jaarvergadering kan nog steeds via een email naar: secretariaat@trappistentrappers.nl. Samen met de aanmeldingslink krijg je ook verdere informatie over de gang van zaken. Bij het ter perse gaan van dit artikel was de agenda van de jaarvergadering nog niet bekend maar we gaan er gevoeglijk van uit dat er geen schokkende of opzienbarende onderwerpen ter sprake zullen komen.

Helpdesk
Sommigen van ons hebben als gevolg van de coronamaatregelen intussen al tonnen ervaring opgedaan in het online vergaderen, voor hen hebben Zoom en Teams allang geen geheimen meer. Voor de meesten echter zal het een geheel nieuwe en unieke ervaring worden. Een mooie gelegenheid om eens kennis te maken en een reden temeer om deel te nemen.
Een webcam en microfoon zijn aan te raden maar ook zonder deze hightech attributen is de vergadering prima te volgen en je kunt altijd nog je zegje doen via de chatbox. En vrees niet, hulp is steeds nabij want enkele bestuursleden worden ingezet als helpdeskmedewerker en zijn voorafgaand aan de meeting te raadplegen. Zij helpen je op weg als je er zelf niet helemaal aan uit kunt.

Afspraak            
We spreken en/of zien elkaar dus aanstaande maandag 22 maart online. De aanvang is 19.30 uur, de eindtijd is sterk afhankelijk van het aantal aanslagen per minuut dat gehaald zal worden bij het chatten. Het kan dus zomaar een latertje worden. Voor nootjes en een biertje moet je zelf zorgen.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG