Uit de Bode van 16-12-2020

Ook in je eentje is het goed fietsen. 

Foto: John Adriaensen

Trappistentrappers rijden weer in kleine groepjes

Dat het weer zoveel invloed heeft op ons fietsgedrag bleek afgelopen zondag weer maar eens. Het was droog, zacht voor de tijd van het jaar met zelfs een voorzichtig zonnetje erbij. Op de wegen en in het bos was het dan ook een drukte van jewelste.

In deze tijd van vele opgelegde beperkingen valt er weinig sensationeels te melden. Dat wij Trappistentrappers onder nagenoeg alle omstandigheden ons rondje blijven fietsen is inmiddels al lang bekend. In kleine groepjes, maar dan wel héél veel kleine groepjes hebben we ook zondag weer de nodige kilometers afgelegd. De mountainbikers vooral op de daarvoor bestemde parcoursen zoals bij Dorst, Rucphen en de Brabantse Wal. Dat zal ook de komende weken wel zo blijven, tot half januari zijn we weer aangewezen op solo of duo ritten.

Trappertjes
Na een ingelaste pauze van twee maanden hadden de jeugd begeleiders alles in gereedheid gebracht om op 20 december een herstart te maken. Maar, hoewel de Trappertjes permissie hebben om samen te sporten, leek het onder de huidige verslechterende omstandigheden beter om nog even te wachten. Het is jammer maar tot nader bericht wordt ook door onze jongste fietsertjes niet in groepsverband gesport.

Hoop op Kerstcross verdampt
Hadden we een tijdje terug nog een klein sprankje hoop op een eventueel aangepaste Kerstcross, na de speech van Rutte is dat ook verdampt.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG