Uit de Bode van 15-09-2021

Het A team in Limburg  

Foto: Trappistentrappers

Trappistentrappers rijden Amstel Gold Race

Tientallen Trappistentrappers trokken zaterdag naar het zuidelijkste puntje van ons land om deel te nemen aan de Amstel Gold Race toerversie. Mooie ritten werden daar gereden, variërend van 100 tot 240 km, dwars door de Limburgse heuvels.

Het A team, de snelle mannen van onze club, leverden een topprestatie door hun 240 km en ruim 2800 hoogtemeters met een gemiddelde van boven de 31 per uur af te leggen. Maar ook de leden die vrijdag op de fiets naar Valkenburg gingen, zaterdag de toertocht reden om dan zondag weer op de fiets naar huis te komen mogen uitermate trots zijn op hun geleverde inspanning. En dat geldt zeker ook voor alle andere leden die de AGR toertocht tot een goed eind wisten te brengen.

Clubritten
Natuurlijk was daardoor de opkomst zondag een tikkeltje minder maar nog zeker niet slecht. De thuisblijvers van de A (noemden zich de jonkies, maar dat is relatief als je half de dertig bent) reden een Oesterdamrit. B, C en D groep kozen ieder een andere richting, de B groep naar Drimmelen, de C groep naar Baarle Nassau en de D groep richting Brabantse Wal.

Programma
Zondag 19 september, met goed fietsweer in het verschiet en de meesten wel terug van vakantie, kunnen we er weer volle bak tegenaan. Jeroen Slootmans, Bas Verheijen en Louis van den Broek gaan dan een rit verzorgen, de C groep was nog zoekende. Vertrektijden voorlopig nog om 8.30 uur voor A en B groep, 9.00 uur voor C en D groep en zoals gebruikelijk verzamelen bij café van T.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG