Uit de Bode van 15-06-2022

Het is goed fietsen in eigen land.   

Foto: Jack Hendrickx

Trappistentrappers in vakantiemodus

Vele Trappistentrappers rijden momenteel een rondje in het buitenland of genieten van een welverdiende vakantie in eigen land.

Bergachtige streken zijn de favoriete vakantiebestemming voor veel van onze clubleden. Flinke tochten fietsen met hele stevige uitdagingen, geen heuvels maar echte bergen, een mooie afwisseling met ons vlakke landje. Maar ook in eigen land is het goed fietsen en de clubritten gaan natuurlijk ook nog gewoon door.

Zondagse ritten
De A groep reed met 11 man een ronde van 110 km over Klundert. Met een gunstige staande wind langs Dinteloord weer terug, met de ene PR na de andere tot gevolg.
De B groep bleef 94 km lang dicht bij huis. Met het vele draaien en keren vielen er geen records te behalen of het moet het aantal bochten zijn geweest. Twee lekke banden werden gemeld maar die konden de goede sfeer niet bederven.
De C groep reed opnieuw een rondje Oesterdam. Een lekke band op de dam zorgde voor enig oponthoud omdat de volgbus terug moest rijden om hulp te bieden. De 19 renners hadden op de terugweg de wind in de rug en reden daardoor een tempo waar je bij de tijdrit jaloers op zou zijn. Tevens werd het wetenschappelijk bewijs geleverd dat gebruik van enige alcoholische drankjes de avond ervoor niet per definitie tot mindere prestaties leidt.
Met 17 man vertrok de D groep voor een ronde van 94 km naar Dinteloord. Mooie ronde, 2 lekke banden maar lekker gefietst en ook hier werden persoonlijke records wat scherper gesteld.

Programma
Voor een zestal leden staat zaterdag de 300 km lange Langste Dag Challence te wachten.
Voor zondag 19 juni staan Cees Boot en Harry Willemsen genoteerd om hun groep een mooie rit voor te schotelen, C en D groep vertrek om 9.00 uur. De A en B groep rijden vermoedelijk samen om 8.30 uur met Cees Smits.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG