Uit de Bode van 14-07-2021

Zoals het in de Bode had moeten staan:

Hoogtemeters maken blijft lastig 

Foto: Nicole van Hasselt

Trappistentrappers maken vele mooie kilometers

Zolang we ons de luxe nog kunnen permitteren wordt er door vele Trappistentrappers deelgenomen aan mooie, leuke maar soms ook zware fietsuitdagingen.

Wat te denken van de Boretti Classic of in 6 dagen ons mooie land doorkruisen met Ride Along Nederland en dan hebben we het nog niet gehad over de loodzware Tour de Pyrénées, zeven Pyreneeën ritten van samen 910 km met ruim 22000 hoogtemeters.
Dichter bij huis en met minder hoogtemeters hadden we natuurlijk ook nog onze eigen zondagochtend ritten waarbij alle vijf de groepen weer van start gingen. Hierover is geen info ontvangen en dat komt mooi uit want dan kunnen we moeiteloos voldoen aan het verzoek van de Bode redactie om onze wekelijkse bijdrage wat in te korten in verband met ‘gebrek aan ruimte’.

Programma
Zondag aanstaande, 18 juli, gaan de groepen A tot en met D de befaamde Kaplaarzenrit rijden, dat staat vast. De vertrektijd is nog onduidelijk, misschien half acht maar het kan net zo goed acht uur zijn. Ook de afstand die de groepen rijden blijft een vraagteken, 170 of 180 km zoals in de ‘Nieuwsflits’ vermeld of toch 140 zoals we van andere jaren gewend zijn? We krijgen vast nog voor zondagochtend enige duidelijkheid hierover anders zijn we mooi de sjaak.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG