Uit de Bode van 13-10-2021

Ook de mini fietsertjes hadden het reuze naar hun zin. 

Foto: Trappistentrappers

Mistige start voor Trappistentrappers

Met een koude ochtend en dichte mist kregen we zondag al een voorproefje van wat ons komende tijd mogelijk te wachten staat. Het winterseizoen is begonnen.

Goede verlichting was onmisbaar op de vroege ochtend, al had niet iedereen daar aan gedacht. Met vlagen was het zicht maar enkele meters, dan moet je zorgen dat je gezien wordt. In de loop van de ochtend liet de zon zich zien en was de mist snel verdwenen. Met haast windstilte werd het een perfecte fietsochtend waarop veel mooie kilometers werden gemaakt.

Zondagse ritten
In Ulicoten werd een veldtoertocht georganiseerd waar erg veel clubgenoten prima gefietst hebben. De meesten op de fiets heen en terug waarmee ze ruim boven de 80 km kwamen. Een mooie maar sobere tocht zonder verzorgingspost, wel een koek bij begin en een flesje drinken na afloop.
Naast de vele kleine groepjes Trappistentrappers die je zondag te pas en te onpas tegenkwam reden ook een 25-tal clubleden de Winterronde. 10 Man reed de XXL versie, via Oud-Vossemeer over de Oesterdam, en 15 man reed de enige echte originele Winterronde. En de Trappertjes, die gingen een lekker ijsje eten bij Arno.

Besloten feestje
De oprichters van onze mooie club hadden zich getrakteerd op een weekendje mountainbiken bij de Utrechtse Heuvelrug. Een welverdiend weekendje natuurlijk. Niet alleen hebben zij 40 jaar geleden het begin gemaakt van de inmiddels ca 320 leden tellende Trappistentrappers Wieler Toer Club maar al die jaren fietsen zij dus ook al. De een wat harder dan de ander, ontelbare kilometers, soms in een klein verzetje, dan weer een tandje bij, soms bergaf en dan weer bergop maar wel al 40 jaar samen!

Programma
Deelnemers aan de Winterronde worden om 9.00 uur verwacht bij café van T, en zorg dat je er zondag 24 oktober bij bent want dan organiseren we onze eigen veldtoertocht!

Een ijsje bij Arno.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG