Uit de Bode van 12-10-2022

Werkoverleg voor de toertocht  Foto: A Wouters.

Mooi begin Trappistentrappers winterseizoen

Na een avond vol feestelijkheden kwamen de Trappistentrappers zondagochtend langzaam maar zeker weer op gang. Niet iedereen was erbij, een aantal hangijzers was pas nauwelijks aan z’n nachtrust begonnen.

Voor de eerste Winterronde van dit seizoen stonden een 25-tal renners om 9 uur klaar bij het thuishonk. In één grote groep werden de 85 kilometers zonder problemen afgewerkt. Prima fietsweer met weinig wind, veel beter kan het niet meer worden.
Gelijktijdig verzamelden een groep veldrijders zich bij de Welborg voor een plaatselijk ritje richting Breda en ook de veldtoertocht in Ulicoten mocht niet klagen over het aantal aanwezige Trappistentrappers.

Trappertjes
Onze jongste telgen, met hun tomeloze energie waar velen van ons nog slechts vage herinneringen aan hebben, waren al vóór vertrek bij Van T hun kunsten aan het vertonen. Dan hadden ze ook nog genoeg over om een leuke training op het crossterrein bij Horendonk af te werken, goed voor ruim 35 km.

Programma
Aanstaande zondag 16 oktober start de Winterronde om 9.00 uur, de veldrijders hebben volop keuze met toertochten in oa Meerle, Wouwse Plantage en Kapellen.
Zondag 23 oktober organiseren we onze eigen veldtoertocht, lees er alles over op onze website: trappistentrappers.nl

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG