Uit de Bode van 12-07-2023

Trappistentrappers fotomomentje

Zondag waren weer ouderwets veel clubleden present, vooral ook voor de nieuwe club- en groepsfoto’s.

Er werd goed gehoor gegeven aan de oproep om zondagochtend half negen in de nieuwe clubkleding aanwezig te zijn voor een fotoshoot. Daar waren we wel aan toe want de oude foto’s waren wat gedateerd. Zowel de clubfoto als de afzonderlijke groepsfoto’s zijn te zien op onze website. Hele mooie foto’s mogen we wel zeggen.

Clubritten
Alle groepen waren vanzelfsprekend goed vertegenwoordigd deze week. De A groep reed een bergachtig rondje langs Zevenbergen, Steenbergen en Bergen op Zoom. Zij deden dat met 15 man, met weinig wind en met een nieuw record. Die snelheid is geen streven maar wel lekker meegenomen. De B groep had Rilland in het vizier en ook zij wisten deze rit van 113 km in een behoorlijk tempo af te werken. Terwijl de C groep een 90 km lange rit via Berendrecht en Woensdrecht reed was de rit van de D groep juist de andere kant op, richting Rijen met ongeveer dezelfde afstand. Als we de foto’s mogen geloven was de C met 25 man en de D met 16. De E groep reed met 14 man een rondje Kalmthoutse Heide en onze Trappertjes hebben heerlijk getraind bij de Mosten met een frisse duik na afloop!

Programma
Zondag 16 juli staat voor A, B, C en D groep om 7.30 uur Scherpenheuvel gepland en de E groep rijdt de Oesterdam om 8.00 uur.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG