Uit de Bode van 12-04-2023

Trappistentrappers maken mooie paasritten.

Wij weten heus nog wel wat Pasen inhoudt; een dubbele fietsdag! En daar werd beide dagen gretig gebruik van gemaakt.

Het paasweekend was een mooie gelegenheid om wat extra kilometers te maken, velen verschenen dan ook twee dagen achter elkaar aan de start. En dan te weten dat een aantal van hen ook zaterdag de conditie al eens flink had getest met een stevige, 145 km lange toertocht in Veenendaal.
Teveel clubritten natuurlijk om hier allemaal op te noemen maar kort samengevat kunnen we stellen dat de opkomst ronduit goed was op beide dagen, dat er hele mooie maar ook redelijk zware en lange ritten zijn gereden en dat we geluk hebben gehad met het fraaie fietsweer. Onze Trappertjes zijn maandag op pad geweest, een mooie training in de Rucphense bossen.

Mededelingen
Woensdag- en donderdagavond (12 en 13 april) kan vanaf 19.30 uur de bestelde nieuwe clubkleding worden afgehaald.
Afgelopen week is onze allereerste officiële Nieuwsbrief naar alle clubleden gemaild. Met enige regelmaat gaan we onze leden door middel van een nieuwsbrief op de hoogte brengen van onze activiteiten.

Programma
Zaterdag 15 april staat voor de liefhebbers de Amstel Gold Race toerversie op het programma.
Aanstaande zondag 16 april vertrekken A en B groep samen en met één volgbus om 8.30 uur, ivm deelname aan AGR op zaterdag. De groepen C, D en E vertrekken om 9.00 uur bij café van T in Wernhout. Meer info op trappistentrappers.nl en in de webapp.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG