Uit de Bode van 10-05-2023

Trappistentrappers rijden zaterdag KMC

Gezellige drukte bij de KMC van vorig jaar.    

Zondagochtend gingen weer ruim negentig leden van start voor een mooie clubrit. Met weinig wind en nauwelijks neerslag werd er aardig goed gefietst.

Onze A groep telde 20 man voor een rondje Dinteloord en de mannen hadden het tempo er goed inzitten, mooie rit van 104 km. De B groep was met 22 man voor hun 100 km lange ronde van Baarle tot Schijf. Ook hier werd niet getutterd maar dat gold voor alle groepen, met zo weinig wind fietsen we allemaal wel lekker. Met 30 deelnemers reed de C groep een mooie ronde tot net voorbij Lille, door een onvoorziene rommelmarkt kwam de rit op 103 km uit. De D groep van 13 man sterk reed 90 km om via Poppel weer terug bij café van T te komen. De E groep reed 75 km over Ossendrecht en Heimolen en zij deden dat met 8 personen.

Programma
Zondag 14 mei, Moederdag, geen speciale rit maar wel een speciale dag natuurlijk. We vertrekken zondag als altijd: de A en B groep om 8.30 uur en de andere groepen om 9.00 uur.

KMC
Voorafgaand aan Moederdag rijden velen van ons op zaterdag 13 mei de Koos Moerenhout Classic die alweer voor de elfde keer gereden wordt dit jaar. Een toertocht met start en finish in Steenbergen waar traditiegetrouw veel Trappistentrappers aan deelnemen en dat zal dit jaar niet anders zijn. Met ritten variërend van 85 tot 175 km door Zeeland en West-Brabant is er voor elk wat wils en dan hebben we het nog niet gehad over de altijd gezellige nazit op de Markt.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG