Uit de Bode van 09-02-2022

Zaterdag was het goed te doen in het bos.  

Trappistentrappers mijden verregende zondag

Met het vooruitzicht van een zondag met langdurige regen en stormachtige wind kozen nagenoeg alle Trappistentrappers eieren voor hun geld en reden al op zaterdag hun zondagse rit.

Slechts een klein handjevol renners stapten toch zondagochtend op de fiets, in de stromende regen, door het slijk baggerend en beseffend dat dit misschien niet de beste keuze was. Zaterdag daarentegen werden mooie en al redelijk lange ritten gereden. De wind was overigens wel nadrukkelijk aanwezig maar van wind tegen wordt je sterker en van wind mee gaat je gemiddelde omhoog, altijd win-win dus. In het bos had je trouwens veel minder last van de wind en met een voorjaarszonnetje erbij was het daar gewoon goed fietsen.

Mededelingen
Op 14 mei wordt er een mooie toertocht rondom de Veluwe gereden, de Classico Boretti. Er is nog plaats vrij in de groep die 170 km gaat fietsen. Aanmelden kun je bij leosmits52@ziggo.nl.

Maandag 21 februari vanaf 19.30 uur vindt onze jaarvergadering plaats bij café van T. Uiteraard met inachtneming van de geldende Coronamaatregelen, lees je email er nog eens op na en meld je tijdig aan.

Programma
De veldtoertochtkalender heeft weinig te bieden op zondag 13 februari, weer op eigen initiatief dus. De wegrenners starten om 9.00 uur bij café van T voor de Winterronde.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG