Uit de bode van 08-03-2023

Trappistentrappers eerste rit in regen en kou

Het seizoen is weer begonnen. Dat we er erg veel zin in hebben mag wel duidelijk zijn. Met een grote opkomst van meer dan honderd leden ging ons zomerseizoen op de weg van start.

Het werd een redelijk goede start maar geen droomstart, daarvoor was het te koud en regenachtig. Gezien de meeste groepen in noordelijke richting de kleipolders in trokken kwam zowat iedereen ook nog behoorlijk besmeurd weer terug. De C groep kende daarnaast nogal wat pech en oponthoud met een tweetal renners die onderuit gingen op een rotonde en twee lekke banden die ter plekke gerepareerd moesten worden.
Maar genoeg gedroeftoeterd, we zijn geen watjes, naast kommer en kwel waren er vooral veel mooie dingen. Zo werden er meteen al leuke ritten gereden in grote groepen met een aardig tempo en velen van ons waren wel blij om eindelijk weer in hun vertrouwde groep van start te kunnen gaan. En wat te denken van de E groep die enkele jaren uit de roulatie is geweest maar nu met 10 man weer een prima rondje heeft kunnen rijden, dat biedt perspectief. En dat alle vijf de groepen dit jaar kunnen beschikken over een eigen volgbus met chauffeur is ook wel iets om blij van te worden.

Het begin is gemaakt, de rest volgt vanzelf. Volgende week gaan A en B groep om 8.30 uur van start en de C, D en E groep vertrekken om 9.00 uur bij Café van T in Wernhout. Op trappistentrappers.nl lees je alles over de rituitzetters en de te rijden afstand.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG