Uit de Bode van 07-07-2021

Foto’s van de Trappertjes staan op het eind van dit artikel

De gelukkige winnaars van de strijd om de beste tijd. 

Foto: John Adriaensen

Trappistentrappers strijden om de beste tijd

Het alternatief voor de jaarlijkse tijdrit mag wel een succes genoemd worden. Uiteindelijk schreven zestien viertallen zich in om te strijden voor die felbegeerde hoofdprijs.

Ieder groepje kreeg een te rijden snelheid toegewezen die ze over een ronde van 30 km moesten zien vast te houden. Uiteraard zonder enige elektronische hulpmiddelen, puur op het gevoel. Uit de top drie bleek al wel dat de oudjes (met alle respect) daar beduidend meer feeling voor hadden dan de jonkies. De winnaars, met minder dan 1 procent afwijking, mochten een 24-delig Corona steunpakket mee naar huis nemen. Bij wijze van spreken dan toch want het was al op voor ze naar huis gingen. Zie www.trappistentrappers.nl voor de uitslagen en foto’s.

Jeugd
De Trappertjes hadden weer een leuk uitstapje, naar een crossterrein bij Wuustwezel deze keer. Het veld was helemaal in gereedheid gebracht om onze fanatieke fietsertjes te ontvangen, de paadjes vrijgemaakt en het gras gemaaid. Over de heuveltjes en door het losse zand, een schitterende ochtend vlóóg voorbij.

Programma
Zondag 11 juni zetten Frits Sprenkels, Johan van Alphen, Janus Domen en Maurice Rockland een rit uit voor respectievelijk de A, B, C en D groep. De eerste twee groepen vertrekken om 8.30 uur, de overige groepen om 9.00 uur.   

De ‘rode lantaarn’ moest zich tevreden stellen met een iets kleiner pakket, een doosje rode Flugl.

Trappertjes training in Wuustwezel.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG