Uit de Bode van 06-10-2021

Kletsnatte Trappistentrappers koninginnenrit

Op de valreep kwam zaterdagochtend het lang verwachtte e-mailtje binnen dat de Koninginnenrit door zou gaan. Een speciale 40 jarig jubileum editie die ons langs onze hoofdsponsors zou leiden. Dit allemaal in de hoop dat de regen een beetje compassie met ons zou hebben.

Wie zondagochtend echter buiten keek naar de bijna Valkenburgachtige taferelen (tikkeltje aangedikt om de ernst van de situatie te benadrukken) moest wel heel optimistisch zijn om te denken dat het leuk zou zijn om de Koninginnenrit te gaan rijden.

Kletsnat
Uitstellen bleek geen optie maar gelukkig waren er toch nog een dertigtal renners die de regen wèl wilde trotseren. Gelukkig voor de sponsors die alles in gereedheid hadden gebracht en gelukkig voor de chauffeurs om wie het eigenlijk allemaal te doen is. Deze rit is immers bedoeld om hen te bedanken voor hun inspanningen gedurende het hele seizoen. Ze zijn er altijd als we ze nodig hebben en daar worden we erg blij van!

Ingekort
Door de aanhoudende regen werd de rit zo kort mogelijk gehouden maar voerde wel langs de hoofdsponsors die de renners overigens allerhartelijkst ontvingen. In het nieuwe kantoor van de firma Gelens in Etten-Leur werd de koffie met gebak genuttigd en als dank lieten ze onder iedere stoel een plas water achter (hopelijk was de afvoer al in orde). Eenmaal terug bij café van T werden de volgbuschauffeurs buitengemeen hartelijk bedankt met een leuke attentie en een welverdiende bos bloemen.

Programma
Zondag 10 oktober gaat het winterseizoen van start. Volgens programma  wordt er, afhankelijk van opkomst en weersomstandigheden, in één of meerdere groepen gereden. Zowel de gewone Winterronde alswel de XL versie behoren tot de mogelijkheden. Het vertrek is om 9.00 uur en indien nodig rijden beide groepen met een volgbus.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG