Uit de Bode van 05-10-2022

Het Trappistentrappers chauffeursteam  

Trappistentrappers eren hun toppers

Nu het winterseizoen zich aandient is voor vele Trappistentrappers de tijd gekomen om weer met de mtb op pad te gaan. De mooie veldtoertochten vormen een welkome afwisseling op het intensieve wegseizoen. 

Natuurlijk zijn er ook altijd leden die, als het weer het enigszins toelaat, liever op de weg blijven fietsen. Voor die groep gaat aanstaande zondag 9 oktober de Winterronde weer van start om 9.00 uur bij café van T. Er kan in twee snelheidsgroepen gereden worden en wat de afstand betreft zijn we ook flexibel. Een volgbus zal daarbij aanwezig zijn.

Einde wegseizoen
Afgelopen zondag werd de laatste rit van ons zomerseizoen gereden. Het werd niet de rit die we voor ogen hebben als we aan de Koninginnenrit denken maar een ‘light’ versie daarvan, zonder de aspecten die deze speciale rit zo speciaal maken. Bij terugkomst bij café van T lieten de deelnemers zich de koffie met gebak goed smaken terwijl de chauffeurs hun welverdiende bedankjes in ontvangst namen. Daarnaast was er ook de huldiging van ‘onze’ tweevoudig wereldkampioen Lars de Jong, met een prachtige, originele trofee en een staande ovatie. Naast de chauffeurs en Lars waren er nog meer toppers die bloemen verdiend hadden want ook de aanwezigheidskampioenen werden bekend gemaakt. De volledige uitslagen komen op de website: trappistentrappers.nl

Tweevoudig wereldkampioen Lars de Jong
Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG