Uit de Bode van 05-04-2023

Trappistentrappers blij met droog weer

Terwijl de internationale wielertop z’n tanden stuk beet op de Kwaremont en Patersberg hadden wij, Trappistentrappers, het zondag ook niet gemakkelijk.

Zo’n viaduct bij Effen of Meer moet je ook niet onderschatten en dan zwijgen we nog maar over die straffe en koude noordoostenwind die alle energie wegzabberde als je hem tegen had. We waren echter wel blij dat het een keer niet regende zodat we weer met mooie groepen van start konden gaan.

Zondagse ritten
De A groep doorkliefde met 13 man de harde wind in de Hoeksche Waard om dan door de Kiltunnel weer richting naar huis te rijden. Een rit van 145 pittige kilometers in voorbereiding op de Amstel Gold Race.
De B groep kon met 29 man vertrekken voor hun rondje Poppel, al kun je met 105 km beter van een ronde spreken.
De volgende groep die vertrok was de C, met 24 renners reden zij 98 km van Effen tot Heimolen met onderweg stukjes Brabant die de meesten nog nooit gezien hadden.
Daarna was het de beurt aan de 16 man tellende D groep die er een 80 km lang rondje Kruisland van maakte en als laatste vertrok de E groep. Die groep doet het prima, met 12 man reden zij het bekende rondje Terheijden van 73 km en dat is al een behoorlijke afstand.

Afhalen clubkleding
Woensdagavond 12 april en donderdagavond 13 april kunnen onze leden vanaf 19.30 uur de bestelde kleding op komen halen bij van Hoydonck tweewielers, Wernhoutseweg 95a Wernhout.

Programma
We hebben enkele drukke weken voor de boeg. Zondag 9 en maandag 10 april is het Pasen, op beide dagen staan er clubritten op het programma. Zaterdag 15 april is de Amstel Gold Race toerversie en op donderdag 27 april is het Koningsdag met opnieuw een extra clubrit. In de webapp ‘Programma’ en op onze website lees je alles over vertrektijden, afstanden en rituitzetters.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG