Uit de Bode van 04-05-2022

Trappertjes training  

Foto: Nicole van Hasselt

Drukke tijden voor Trappistentrappers

Door samenloop van omstandigheden is het passen en meten om de geplande ritten allemaal door te kunnen laten gaan.

De Kiltunnelrit van afgelopen zondag moest worden uitgesteld ivm werkzaamheden aan de tunnel. Aangezien we aanstaande zondag (moederdag) moeder de vrouw in de watjes willen leggen is dit geen ideale datum voor een lange rit met vroeg vertrek. De week daarna, zondag 15 mei, zou kunnen maar dan zijn velen verhinderd omdat ze daags tevoren de Classico Boretti al rijden en dan blijft zondag 22 mei nog over. Maar op 21 mei komt Koos Moerenhout met zijn classic en vier dagen later is het Hemelvaartsdag en rijden we de Kaplaarzenrit van zo’n 150 km. Er zullen keuzes gemaakt moeten worden. De groepen kunnen in goed onderling overleg ook zelf afspraken maken natuurlijk.

Clubritten
De ritten van vorige week woensdag, Koningsdag, leverden geen problemen op. Alle groepen reden een mooie rit met een bezetting die wel iets lager was dan op de zondagen. De A groep sprong eruit met een Kaplaarzenrit van 147 km met 15 man en een geleende volgbus van een clublid.
Ook afgelopen zondag werd er naar hartenlust gefietst, in vier groepen, samen goed voor 100 man die alle windrichtingen bezochten.
Onze Trappertjes hebben een mooi uitstapje gehad naar de Schoelieberg bij Huijbergen en de Wildertse duintjes waar het echt lekker crossen is.

Programma
Zondag 8 mei zijn de rituitzetters: Robbert Mathijsen, Eric Goos, Toon Braspenning en Wil Wouters. A en B groep vertrekken om 8.30 uur en de C en D groep om 9.00 uur.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG