Uit de Bode van 03-11-2021

WTC de Trappistentrappers moet plannen aanpassen

Wernhout – De opklaringen van zondagochtend waren een verademing na de compleet verregende zaterdag. Vele fietsers en wandelaars trokken erop uit. De drukte in de bossen kwam dan ook niet onverwacht.

Zondagse ritten
De veldrijders hadden plannen gemaakt om gezamenlijk in Essen de toertocht van de Hoekse Trappers te gaan rijden. Corona en de vergunningen problematiek, die vele verenigingen treft, gooiden roet in het eten en de toertocht werd afgelast. De groep van 15 Trappistentrappers heeft dan maar een eigen, plaatselijke rit gereden, ook in onze Zundertse omgeving is het immers goed fietsen.

De wegploeg bestond uit 2 groepen, van respectievelijk 11 en 12 man. De eerste groep had er nogal zin in en reed een mooie Winterronde van zo’n 84 km. De tweede groep had er nog meer zin in en reed vanaf Bergen op Zoom nog een stukje extra over Welberg en Stampersgat, goed voor 100 km.

Verbeeten Challenge
Aanstaande zondag 7 november is de Verbeeten Challenge Breda, een apart gedeelte van de ‘gewone’ Verbeeten Challenge die jaarlijks in april in Tilburg wordt gehouden. Samen sportief tegen kanker. Kies jouw challenge en doe mee! Hardlopen, mountainbiken, wielrennen, het kan allemaal. Aanmelden kan nog en dat doe je via Breda.verbeetenchallenge.nl waar je ook de nodige informatie kunt vinden.

Programma
Voor die Trappistentrappers die niet aan bovenstaande challenge deelnemen staat de Winterronde op het programma. Vertrek als vanouds om 9.00 uur. De veldrijders kunnen terecht in Roosendaal of Terheijden.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG