Uit de Bode van 02-02-2022

Trappistentrappers naar Hoogstraten

De mededeling dat een ouderwets gezellige nazit weer tot de mogelijkheden behoorde was niet aan dovemans oren gericht. Je moet wel eerst een rondje fietsen natuurlijk anders is het een geen nazit.

Dat fietsen leverde alvast geen probleem op, het was heerlijk weer voor een mooi rondje en ook de animo om te fietsen was prima. De snellere groep van 13 man besloot er een winters rondje Kiltunnel van te maken van zowat 120 km. De 23 man tellende tweede groep reed de Winterronde. Door een omleiding bij Nispen stond deze groep na ruim 86 km weer terug op de plek waar ze begonnen waren.   

Veldrijders
Hoewel ook parcours de Rucphense Heide goed bezocht werd door onze veldrijders was de toertocht in Hoogstraten toch wel favoriet dit weekend, vele clubleden waren daar  present. Op de fiets heen en terug was het een rit van om en nabij 75 km. Het was er goed fietsen maar wel druk, soms met enige filevorming tot gevolg.

Toertochten
De tocht der tochten staat gepland op zaterdag 2 april, de Ronde van Vlaanderen Cyclo. Voor info over deelname met de gezamenlijke Trappistentrappers groep mail je naar dwoestenberg@woestenberg.nl. Voor info over de tocht zelf kijk je best op www.werideflanders.com.
Ook Koos Moerenhout gaat, na twee gemiste edities, de 10e editie van zijn KMC organiseren en wel op 21 mei van dit jaar. De voorinschrijving is geopend, lees het allemaal op www.koosmoerenhoutclassic.nl.

Programma
Zondag 6 februari vertrekt de wegploeg om 9.00 uur bij café van T. De veldrijders mogen zelf iets uit de hoek zoeken, het aanbod is schaars.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG