Uit de Bode van 01-12-2021

Weldadig zonnetje in de Krochten 

Foto: Luzanne Foesenek

Leiders gevraagd bij Trappertjes

Een snel groeiende groep binnen WTC de Trappistentrappers is ‘de Trappertjes’, een groep kinderen tussen 8 en 14 jaar die dolgraag mountainbiken op zondagochtend. Die mogelijkheid geven wij ze graag maar daarbij hebben we wel dringend hulp nodig, uw hulp!

Iedere zondag spelen en trainen deze fanatieke mountainbikertjes in het bos van 9 uur tot 11.30 uur. Ze starten meestal in de Krochten en eindigen bij ons thuishonk café van T in Wernhout. Om in kleinere groepjes te kunnen trainen (vaardigheden en leeftijd lopen nu eenmaal uiteen) hebben we echt meer begeleiders nodig. Soms is het ook leuk om eens ergens anders, zoals op een crossterrein bijvoorbeeld, te kunnen fietsen en ook daarbij is extra begeleiding noodzakelijk.

Helpende hand
Ben jij een beetje handig met de mountainbike (wij zijn niet zo veeleisend) en vind je het leuk om te helpen bij het trainen en begeleiden van kinderen in deze leeftijdsgroep dan zouden wij, en zeker de Trappertjes, je hulp enorm waarderen. Voor vragen of aanmelden mail je naar: trappertjes@trappistentrappers.nl en je hoeft uiteraard geen clublid te zijn om een helpende hand te bieden.

Zondagse ritten
Slechts 8 man telde de wegploeg, onderweg werd er nog eentje opgepikt. Zij reden de gewone Winterronde van 84 km, koud en nat en 1 lekke band. De veldtoertocht in Prinsenbeek was afgelast en dus zochten onze veldrijders hun eigen weg. De Rogelli veldtoertocht van 5 december in Rucphen is overigens ook afgelast ivm Coronamaatregelen.
Gelukkig is er dan nog Zwift, fietsen in één van de zeven virtuele werelden waar je een vooraf ingestelde route kunt rijden, ook best pittig maar je zit wel lekker binnen.
En de Trappertjes, die wisten nog mooi enkele verdwaalde zonnestralen mee te pikken in de Krochten.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG