Uit de Bode van 01-09-2021

Mooie ritten en goede opkomst  

Foto: Willy Kustermans

Trappistentrappers rijden mooie ritten

Het is alweer september, maand van het Bloemencorso, maand waarin de herfst begint en ons zomerseizoen ten einde loopt. Misschien kunnen we dat laatste nog een maandje rekken net als vorig jaar.

Ook het jaar 2021 glipt ons langzaam door de vingers, nog steeds anders dan anders. En het is nog wel een jubileum jaar, al is van een feeststemming vooralsnog geen sprake. Maar daar kan snel verandering in komen.

Weekendritten
Zaterdag reed een drietal de Etixx Classic tour Gent Wevelgem, 180 pittige kilometers door het mooie Vlaamse landschap.
Op de winderige zondagochtend stonden zij trouwens alweer bij de 17 man tellende A groep voor de ‘Danny’s Classic tour’, een bijna 100 km lange temporit door het vlakke Brabantse landschap langs Klundert en Steenbergen.
De B groep reed met 22 man een verdienstelijk rondje Willemstad van 100 km en de C groep wist met 26 man een leuke rit van 97 km richting de Antwerpse haven tot een goed einde te brengen. De 17 renners van de D groep hadden geen probleem met een mooi rondje Poppel van 93 kilometer. Alleen onze Opstapgroep heeft al enige tijd last van het ‘geen-opkomst’ syndroom, een probleem dat de Trappertjes gelukkig niet kennen, die hebben weer heerlijk gefietst in de Krochten.

Programma
Zondag 5 september, Bloemencorso maar niet echt. We rijden wel een gezamenlijke bloemencorsorit. Behalve de A groep, die heeft de Kiltunnel gereserveerd, allen vertrekken om 8.30 uur bij café van T.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG