Ploeteren op tweede Kerstdag

Na twee clubcross-loze jaren is het er dit jaar toch weer van gekomen en het werd een èchte cross!
De assortimentstuin in Klein-Zundert was het decor van deze extreem zware, uiterst modderige editie 2022. Misschien was dat de reden dat het aantal deelnemers ietsje minder was dan de vorige keren, de dames ontbraken zelfs helemaal. De strijd was er echter niet minder om. Bij de Trappertjes, die met 15 van start gingen, was Jarno Leenaerts de sterkste, gevolgd door zijn zusje Isa op de tweede plaats en Thomas van der Kloot was knap derde. We mogen wel zeggen dat ook de andere Trappertjes het echt supergoed gedaan hebben op zo’n zwaar parcours, kijk maar eens naar de foto’s.

De senioren waren met 26 mannen en Anouk van Hasselt (is wel een echte dame natuurlijk maar met haar 13 jaar rekenen we haar nog bij de Trappertjes). Ongelofelijk knap dat die op de 13e plaats wist te eindigen en daarmee is meteen duidelijk waarom zij bij de heren van start is gegaan. Na een harde strijd, met de nodige schuivers en buitelingen, wist Jeroen Slootmans als eerste de finish te bereiken, Kevin Aernouts deed dat als tweede en Harron de Leeuw eindigde als derde.

Al bij al een geslaagde clubcross, op een heel zwaar maar ook mooi parcours, uitgezet door de clubcrosscommissie die de gehele assortimentstuin daarvoor benutte en er zelfs een carrousel bij gemaakt had.
Het enige dat niet kop onder de modder zat zijn de foto’s (met dank aan Angelique de Bruijn) en die kun je hier bekijken. De volledige uitslagen (naar beste eer en geweten) vind je hier.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG