Corona-crisis update

De Corona-crisis blijft nog de activiteiten van onze club in de weg zitten. Het bestuur heeft dan ook besloten om de jaarvergadering te verplaatsen naar 22 maart. Het ziet er niet naar uit dat we dan al met een grote groep bij elkaar kunnen zijn dus de jaarvergadering zal dit jaar ook deels online gaan verlopen. Hierover ontvangen de leden binnenkort meer informatie. Ook is besloten dat de start van het seizoen zal plaatsvinden op zondag 4 april (eerste Paasdag), hopenlijk zijn er dan dermate versoepelingen dat fietsen weer mogelijk is. Tenslotte wordt ook het jaarlijkse vrijwilligers uitje anders ingevuld. Uiteraard worden de leden die het betreft op gepaste wijze in het zonnetje zetten!

Delen via:

Uit de Bode van 06-01-2021

Coronaproof pauze houden, het is behelpen.           

Foto: Jack Hendrickx

Trappistentrappers fietsen Coronaproof

Zelden hebben we zo uitgekeken naar een nieuw jaar als nu, met hooggespannen verwachtingen of we binnenkort de vertrouwde draad weer kunnen oppakken. Vol verlangen uitkijkend naar een mooi fietsseizoen waarin alle groepen weer naar hartenlust kunnen fietsen en hopelijk mogen we dan ook een mooi 40-jarig jubileum vieren.

“Uit de Bode van 06-01-2021” verder lezen
Delen via:

Herstart Trappertjes en Jeugd uitgesteld

Alles was al in kannen en kruiken om zondag 20 december het programma voor de Trappertjes en Jeugd weer op te pakken. Helaas zijn de omstandigheden met betrekking tot Corona de laatste dagen dusdanig verslechterd dat het de jeugdleiders niet verstandig leek om te beginnen. Tot nader bericht blijven dus ook onze jongste fietsertjes nog thuis.

Delen via:

Fiets praat

Mark Leenaerts, ons 300ste clublid.

Trappistentrappers verwelkomen 300e clublid.

De eerste echte koude ochtend van dit seizoen was geen reden om niet op de fiets te stappen. Gewapend met een extra jasje, dikke handschoenen en een muts over de oren gingen verschillende Trappistentrappers weer op pad.

“Fiets praat” verder lezen
Delen via:

300e Clublid

Wij hebben onlangs ons 300ste lid mogen verwelkomen! Door het verlagen van de minimale leeftijd van 12 naar 8 jaar hebben zich dit jaar inmiddels 21 Trappertjes aangemeld. Dat heeft het ledenaantal een flinke boost gegeven. Ook hebben zich, ondanks Corona, weer veel senioren aangemeld. Waaronder ons 300ste clublid Mark Leenaerts uit Achtmaal.
Alle nieuwe leden: Welkom bij deze mooie club!