Uit de Bode van 02-11-2022

Uitgeverij de Bode heeft nog steeds erg weinig plaats voor de Trappistentrappers.
Hieronder de versie zoals die in de Bode had moeten staan.

Fietsen onder zomerse omstandigheden.  Foto: Berry Hack

Trappistentrappers weer in korte broek

Op de geslaagde veldtoertocht van vorige week volgde afgelopen zondag nog zo’n ongekend mooie fietsdag, uitzonderlijk voor eind oktober maar wel lekker.

Het lijkt wat ongepast om bij temperaturen boven de twintig graden van een Winterronde te spreken maar het beestje moet nu eenmaal een naam hebben. Een dertigtal renners reed deze ronde zoals gezegd onder prima omstandigheden. Er werd heerlijk gefietst maar volgbuschauffeur Jos moest wel drie keer bijspringen in verband met mechanische ongemakken.
Terwijl de Trappertjes nog eens lekker gingen crossen in Wuustwezel was het voor een groep veldrijders toch even slikken toen bij aankomst bleek dat de veldtoertocht van Essen-Hoek niet doorging, een eigen rondje was nog de enige optie.

Bedankt
Hoewel wij als leden er het meeste profijt van zullen hebben zal toch ook onze penningmeester wel in zijn nopjes zijn. Niet alleen hebben we een geslaagde veldtoertocht achter de rug maar ook een heel mooi aantal stemmen bij de Rabo Clubsupport actie gekregen. Daarvoor onze hartelijke dank aan de vele deelnemers en vrijwilligers van de toertocht en alle mensen die op onze club gestemd hebben.

Programma
Voor zondag 6 november staat uiteraard de vaste ronde voor de wegploeg op het programma met vertrek om 9.00 uur. Dit blijft zo tot het zomerseizoen. De veldrijders houden het best de appgroepen in de gaten om onderling de mogelijkheden te bespreken.

Delen via:

Veldtoertocht 2022

Hoewel het steeds moeilijker wordt een veldtoertocht te organiseren, Staatsbosbeheer beperkt de fietsmogelijkheden, de gemeenten zijn bang voor calamiteiten en de kosten voor evenementverzekering, vergunningen en inkopen voor de deelnemers blijven stijgen, is het toch weer gelukt een alleraardigste veldtoertocht te organiseren.

Met prachtig fietsweer, bijna 900 deelnemers en nauwelijks incidenten te melden, op enkele kapoptte fietsen na, mogen we zeker spreken van een mooi succes. Met heel veel dank uiteraard aan onze vele vrijwilligers! En gezien de vele positieve reacties doen we het volgend jaar beslist weer.
De foto’s vindt je op Trappistentrappers facebook

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG