Niet in de Bode van 13-07-2022

Helaas was er wéér geen plaats voor de Trappistentrappers in de gedrukte uitgave van de Zundertse Bode.

Trappertjes reden hun eerste tijdrit. 
Foto: John Adriaensen

Trappistentrappers rijden een mooie tijdrit

De tijdrit van afgelopen zondag mag zondermeer een succes genoemd worden. Perfecte omstandigheden, een heel geschikt parcours en hele enthousiaste deelnemers.

Het nieuwe parcours net buiten de dorpskern van Wernhout was het toneel van een spannende strijd. Spanning van begin tot eind bij eigenlijk alle categorieën, van A groep tot onze Trappertjes. Bij de laatstgenoemde was vooral het mee doen op zich al een hele ervaring, voor de eerste keer deelnemen aan een echte tijdrit! Spanning was er ook bij de andere categorieën, door het wat kortere parcours van ca 14 km lagen de tijden ook wat dichter bij elkaar. Lars de Jong wist dit jaar een eind te maken aan het lange tijdperk van regerend tijdritkampioen John Antens. Het was een nipte overwinning, met slechts 0,9 seconden verschil mag Lars zich tot de volgende editie de allersnelste Trappistentrapper noemen.

In de prijzen
Na afloop volgde bij café van T de prijsuitreiking en een barbecue voor de vrijwilligers. Waar de nummers twee en drie van iedere groep het moesten doen met de eer en roem die nooit meer verloren gaat was er voor de winnaars een leuk bierpakket. De Trappertjes vielen allemaal in de prijzen. Alle uitslagen staan op onze website: trappistentrappers.nl.

Bedankt
Alle vrijwilligers en onze tijdritcommissie worden hartelijk bedankt, zij hebben er samen voor gezorgd dat vele clubleden een prachtige fietsdag hadden. Volgend jaar verwachten we nog véél meer deelnemers, het kan toch niet zo zijn dat je het hele seizoen met je groep mee fietst en dan de tijdrit overslaat, het gaat juist om het meedoen en niet om het winnen.  

Programma
Zondag 17 juli staat de rit naar Scherpenheuvel op het programma. Vertrek bij café van T om 7.30 uur voor de langste clubrit van het seizoen. Of dit voor alle groepen doorgaat is nog maar de vraag, de extreme weersvoorspellingen en andere perikelen kunnen zomaar roet in het eten gooien. Houd je email en appgroep straf in de gaten.

*Opmerking:
Wat mij betreft is dit voorlopig het laatste Bode artikeltje. Als het niet geplaatst wordt kunnen we ons de moeite van het schrijven beter besparen.

Delen via:

Copyright © WTC de Trappistentrappers 2020.

                             Made by GvG