Tijdrit

Sinds 1983 vindt op de 1e zondag van juli de tijdrit plaats. Het parcours rondom Stuivenzand is 7,6 km lang en wordt door de jeugd 1 keer gereden, door de dames en de heren van de D groep 2 keer en door de heren van de A, B, B/C en C groep 3 keer. Elk jaar opnieuw strijden leden onderling om de eeuwige roem. Veel deelnemers echter rijden met de Olympische gedachten dat meedoen belangrijker is dan winnen.
Het parcoursrecord staat op naam van John Antens, in 2014 deed hij er 31 minuten en 16 seconden over.


Na de individuele tijdrit wordt een koppeltijdrit gehouden, sinds 2012 is er een klassement voor familiekoppels (broer/zus, vader/zoon, moeder/dochter enz). Afhankelijk van de leeftijd en geslacht van het koppel worden bonus- of straftijd verstrekt, hierdoor kan bij ons ieder koppel winnen. In overleg met de jeugdcommissie is besloten om de jeugdkoppels 1 ronde te laten rijden. De familiekoppels (al dan niet met jeugd) rijden 2 ronden en de "gewone" koppels rijden 3 ronden.

Na afloop van de tijdrit volgt een buffet voor alle deelnemers en vrijwilligers.
De tijdritorganisatie is in handen van de tijdritcommissie.
In 2017 werd de tijdrit gereden op zondag 2 juli.
De startlijst vind u hier:  startlijst 2017  en de uitslagen hieronder.


Op het Trappistentrappers forum vindt u uitgebreide informatie, het tijdrit reglement en de bonificatie regeling voor koppels: uitgebreide informatie

Informatie voor omwonende en /of toeschouwers is hier te zien.

De uitslagen van 2017: Jeugd individueeldames individueelHeren AHeren BHeren BCHeren CHeren DIndividueel overallKoppels


De uitslagen van 2016:   Jeugd individueeldames individueelHeren overallheren Aheren Bheren Cheren Dkoppels  

De uitslagen van 2015:   Jeugd individueel, dames individueel, Heren overall, heren A, heren B, heren C, heren D, jeugdkoppels, familie koppels, reguliere koppels


De uitslagen van 2014: Heren Overall, jeugd individueeldames individueelheren A-groepheren B-groepheren C-groepheren D-groepkoppels.


De uitslagen van 2013:
jeugd individueeljeugdkoppelsdames individueelheren overallheren A-groepheren B-groepheren C-groepheren D-groepkoppels overallfamiliekoppelsreguliere koppels.

De uitslagen van 2012:
jeugd-meisjes, jeugd jongens, dames, A-heren, B-heren, C-heren, D-heren, heren overall, koppels  


 
   

Onze sponsoren: