Fietsclinics

Aan het begin van het wegseizoen (in het voorjaar) en aan het begin van het MTB seizoen (oktober) organiseert de club een zogenaamde fietsclinic. Dit zijn 2 (meestal) aaneengesloten zaterdagmiddagen waarop iedereen vanaf 17 jaar vrijblijvend met de wielersport en onze club kan kennismaken. Indien noodzakelijk en mogelijk stelt de club een fiets en helm beschikbaar tijdens de clinicdagen. 

De voorjaarsclinics 2017 worden gegeven op de zaterdagen 1 en 8 april. Dit vindt plaats bij ons clublokaal te Stuivezand, we beginnen om 13.45 uur en kijken eerst de fietsen even na op remmen, schakelen en fietshouding. Om 14.00 uur starten we met wat oefeningen in beheersing van de fiets, daarna rijden we in groepsverband van een viaduct en leren omgaan met staand fietsen en snelheid. Om 16.00 uur zijn we weer op Stuivezand en praten we een half uurtje na onder het genot van een drankje.

Meer informatie bij Frans van Saane, tel: 076-5974949 of mail naar fsane@xs4all.nl.

Na de clinic kan men kiezen voor een lidmaatschap, maar er mag op de weg ook geheel vrijblijvend 4 keer met een van de groepen worden meegereden op zondagmorgen. 

Onze sponsoren: