Programma

Alle clubritten staan vermeld in het jaarprogramma. Het programma voor 2017, versie februari, is hier te downloaden.
Dit programma staat ook in de informatiegids en wordt op het forum actueel gehouden. Wekelijks wordt u via de Zundertse Bode op de hoogte gehouden van het actuele programma. 

De toertochten/klassiekerkalender voor 2016 van Nederland is hier en voor Belgie hier te downloaden. De club streeft ernaar om het programma aan te houden. Als er wijzigingen zijn wordt dit gecommuniceerd via deze site (laatste nieuws) en via de Zundertse Bode. De berichten in deze krant worden eveneens op deze site gepubliceerd, zie uit de bode.

In het jaarprogramma staat de trainingsrit op woensdagavond gepland vanaf het ingaan van de zomertijd. De vaste route: www.trappistentrappers.nl/img/upload/woensdagavond met inkortingen.pdf die gereden wordt heeft een lengte van 72,7 km, maar kan op diverse plaatsen ingekort worden. Het inkorten wordt door de groep of individueel besloten afhankelijk van het weer, mate van schemering etc.

In september verschijnt normaliter een kalender met veldtoertochten in de omgeving van Zundert. De laatst beschikbare kalenders zijn hier te downloaden: 2016201520142013, 2012, 2011 en 2010.  

Onze sponsoren: