Kennismaking

Jeugd
Aan het begin van het wegseizoen organiseert de club meestal zogenaamde opstapdagen. Dit zijn 4 aaneengesloten zondagen in maart/april waarop je met de jeugdgroep vrijblijvend mag opstappen. Voorwaarde is dat je 12 jaar oud bent of 12 jaar wordt in dat kalenderjaar en niet ouder dan 17 jaar bent.
Na de opstapdagen kies je voor een (jeugd)lidmaatschap of niet. Indien noodzakelijk en mogelijk stelt de club een fiets en helm beschikbaar tijdens de opstapdagen.

In het najaar (oktober/november) wordt meestal eenzelfde opstapcyclus gehouden voor het veld, dus op de mountainbike of crossfiets. Voorwaarde in het veld is dat je 12 jaar oud bent of 12 jaar wordt in het volgende kalenderjaar en niet ouder dan 17 jaar bent.

Met deze opstapdagen kan kennisgemaakt worden met de wielersport en onze club.

Heb je interesse neem dan contact op met het bestuur via het contactformulier.

Fietsfeest Trappertjes
In het najaar organiseert de club een zogenaamd fietsfeest. Hierbij zijn Trappertjes welkom en ze mogen een of twee vriendjes/vriendinnetjes meebrengen. Het fietsfeest is op zondagmorgen, er wordt gefietst in de Krochten en na afloop is het feest! Hoe dat feest eruit ziet is elk jaar een verrassing.

Na het fietsfeest kun je aansluiten bij de Trappertjes. Voorwaarde is dat je 8 jaar oud bent of 8 jaar wordt in het volgende kalenderjaar en niet ouder dan 12 jaar bent. Indien noodzakelijk en mogelijk stelt de club een fiets en helm beschikbaar tijdens het fietsfeest.

Met dit fietsfeest kan kennisgemaakt worden met de wielersport en onze club.

Heb je interesse neem dan contact op met het bestuur via trappertjes@trappistentrappers.nl.
 

Onze sponsoren: