Clubcross

Op 2e kerstdag houden we onzeclubcross, deze wordt verreden in “De Krochten”. Elk jaar zien we een groep zeer fanatieke leden die strijden om een podiumplek. Daarnaast zijn er ook veel leden die gewoon lekker willen mountainbiken op deze speciale zondagochtend.
De dames en jeugd vertrekken om 9:30 uur, zij rijden 20minuten + 1 rondje. De heren rijden 40 minuten + 1 rondje en starten om 10:15 uur. Inschrijven kan ter plekke vanaf 9:00 uur. 
Voor wie de weg niet weet: men rijdt vanuit Wernhout via de Maalbergenstraat links de Krochtenweg in, na 200 meter is het verzamelpunt.


 




Tweede Kerstdag 2016 leverde een primeur op, de 14 jarige Niels Huijbregts eindigde als overall winnaar bij de clubcross! Niels ging met de senioren van start en was ze allemaal te snel af, een ongelooflijk knappe prestatie. Het was een nipte overwinning na een superspannende nek-aan-nek race met de Joop Zoetemelk van de Trappistentrappers: Lars de Jong, die voor het vijfde jaar op rij de tweede plaats wist te behalen. Op een knappe derde plaats eindigde Bram van Hees.
Bij de dames waren de verschillen wat groter maar de strijd niet minder, Ilse Vanlaerhoven nam al snel de leiding en stond haar plaats niet meer af. Annie Braspenning werd tweede en Gerda Nouws derde.
Bij de jeugd werd een felle strijd om de eerste plaats uitgevochten tussen Tim Hennekam en Jeroen Haest waarbij Jeroen uiteindelijk aan het langste eind trok. Ruben Aarts behaalde een mooie derde plaats.
Van 2016 en de voorgaande jaren vind u de volledige uitslagen hieronder:

2016 jeugd
2016 dames
2016 heren

2015 jeugd

2015 dames
2015 heren

2014 jeugd
2014 dames
2014 heren


Onze sponsoren: